Sinun vuokses

Runoilija Karza

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elisa oot mulle tärkee Bestis oot mulle tärkein maailmassa<3<3<3<3 Hilla oot mulle todella tärkee pikku serkku Tarja oot mulle tosi tärkee kaveri:)
 

Tämän kaiken jolku on sanonnut kai paljon parmmin
Siitä holimatta tahdon kertoa sen itsekkin
Sillä jos en tunteistani sulle avautuasaa
Pakahtuisi sydän joka niin sua rakastaa
Ja sut tatois omistaa
Sinun vuokses vois tehdä mitä vaan
Jos sut voisin saada smoin tuntemaan
Kaikki murheet joita koskaan tulla vois
Sinun huultasi hellästi suutelisin pois
Ennen aurinkoa vaikka heräisin kaste pisarat mä kaikki keräisin
Heliminanuhan niistä kaulaas laittaisin
Juuri avutuneen ruusu sinun hiuksiis taittasi
Jos sä annat mulle luvan
Sulle tahdon kyllä näyttääsen
Mikä salassa on vielä
Voiman Vahvana Rakkauden
Jos sä tahdot jakaa kansanni
Kakki huolet huomisen
Rakkaudesta raskain käsin
Sydäntäis pitelen
Kaikki kolhut kolhut korjaan sen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot