Me olemme maailma

Runoilija Karza

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elisa oot mulle tärkee Bestis oot mulle tärkein maailmassa<3<3<3<3 Hilla oot mulle todella tärkee pikku serkku Tarja oot mulle tosi tärkee kaveri:)
 

Tulee aika milloin me otamme vastaan kutsuhuudon
Kun maailman täytyy seistä yhdessä yhtenä
Ihmiset kuolevat
ja on aika antaa käsi elämälle
Siinä mahtavin kyky kaikista

Emme voi teeskennellä päivästä päivään
Että joku, jossain tulee pian tekemään muutoksen
Me olemme kaikki osa Jumalan mahtavaa suurta perhettä
Ja totuus, sinä tiedät,
Rakkaus on kaikki mitä tarvitsemme

Me olemme maailma, me olemme lapsia
Me olemme niitä jotka voivat tehdä kirkkaamman päivän
Joten aloitetaan antaminen
Täällä on valinta jonka teemme
Me pelastamme meidän omat elämämme
se on totta, me kaikki teemme paremman päivän
Vain sinä ja minä

Lähetä heille sydämesi, jotta he tietäisivät tä joku välittää
Ja heidän elämänsä voi olla voimakkaampaa ja vapaata
Niin kuin jumala on näyttänyt meille kääntämällä kivet kyljelleen
joten meidän kaikkien täytyy antaa auttava käsi

Kun olet allapäin ja ulkona, näyttää ettei täällä ole loppujen lopuksi toivoa
Mutta jos vain uskot, täällä ei ole tietä että voimme pudota
Anna meidän ymmärtää että muutos voi ainoastaan tulla
Kun me seisomme yhdessä yhtenä

Selite: 
Haitinmaanjaristyksessä kotinsa menettänille lapsille oon omistanu tän runon. tapahtui 12. tammikuuta 2010
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuka väittikään niin
on aina parempi antaa kuin ottaa?
Sen hullun houreisiin
en koskaan suostuisi luottamaan

 

Käyttäjän kaikki runot