Masennus

Runoilija Karza

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elisa oot mulle tärkee Bestis oot mulle tärkein maailmassa<3<3<3<3 Hilla oot mulle todella tärkee pikku serkku Tarja oot mulle tosi tärkee kaveri:)
 

Miksi mua masentaa?
On paha olo mulla...
ei piristys keinoo taatusti oo sulla..
tunnen oloni ontoksi..
en tunne eläväni oikeasti..
mistä se johtua voisi..?
Kumpa elämäniloa jokin soisi...

Miksi mua masentaa?
Pois mä tahdon vaan tulla
Maan rakoon kadota
Henkeni pois päästää..
Muiden vaivaa säästää
ettei niiden mun surua tarvi kuulla.
Pois vain halajan

Miksi mua masentaa?
Ainainen piina
Vaiko vanhempien aina juoma viina?
Ahdistukseni muille kertoa mä tahdon..
vaan ei rohkeus riitä..
yksin oon..
ja unholaan painun
kuolioon..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot