Kaikki vain leikkiä rakkauden

Runoilija aileen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2014
Viimeksi paikalla: 2.8.2016 2:20

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1966

Rakkaus= särjetty sydänkö?
 

Leikissäsi sydän särkyi
Leikissäsi tunteet järkkyi.
Tajusin rakkautesi olevan leikkiä sydämen.
Huomasin tunteesi ovevan jäätävän kylmää.
Sisin ei tuntenut sinulta tuskaa.
Kaikki tämä vain leikkiä rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnea :)

Sanoja sirpaleilla......

 

Käyttäjän kaikki runot