Sydämestäni sinulle

Runoilija aileen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2014
Viimeksi paikalla: 2.8.2016 2:20

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1966

Rakkaus= särjetty sydänkö?
 

Muistelen hetkiä jolloin vannoit rakkautemme kestävän aina.
Minä halusin luottaa sanoihisi ja rakastuin.
Annoin sydämeni sinulle luottaen ja toivoen ikuiseen rakkauteen.
Sinulle näytin rakkauteni määrän teoillani ja sanoillani. Se ei riittänytkään sinulle.
Sinä leikit rakkaudellani. Sinä leikit tunteillani. Sinä halusit satuttaa.

Muistelen hetkiä, kun sanoit ettet ikinä poista elämästäsi tinttaliisaasi.
Et vaikka kuinka tinttailisin niin silti olisin aina sinun.
Sanoit olevasi aina vierelläni tinttailisinpa mitenkä paljon vain.

Ja minähän kokeilen koska en kestänyt tekojasi.
Ja niin pahimman tinttakauden jälkeen huomaan sinulla onkin toinen nainen vierelläsi.
Ja nyt minä tinttailen yksikseni.
Tinttaliisa kaipaa sinua, mutta sinä hylkäsit rakkauden.
Sinä hylkäsit ihmisen joka sinua rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot