Punaiset rakkauden pilvet

Runoilija aileen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2014
Viimeksi paikalla: 2.8.2016 2:20

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1966

Rakkaus= särjetty sydänkö?
 

Yön hiljaisuudessa unta odotan.
En unta saa...sua mietin aina vaan.
Saisinpa ajassa kulkea taaksepäin
siihen päivään, kun ensi kertaa sut nähdä sain.

Olisinpa viisaana jatkanut silloin yksin matkaa
sanonut sulle näkemiin ja hei
me ei samaa tietä kuljetakaan.
Nähnyt ne virheet joita rakastuneena en nähnyt.
Punaiset rakkauden pilvet aurongon edessä häikäisivät kaiken.

Läpi synkän tien kuljin lopulta vierelläsi sun.
Tie rakkauden harhaan johti eroa kohti.
Nyt aamua odotan...sut uneen kadotan.
Aurinko paistaa punaisten pilvien takaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot