Pilvilnnassa

Runoilija aileen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2014
Viimeksi paikalla: 2.8.2016 2:20

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1966

Rakkaus= särjetty sydänkö?
 

Rakastan sellaista mitä ei ole olemassakaan.
Sellaiseen mikä on savua ja tuulta ja häviää kun siihen haluaa luottaa.
Sellainen vain sydämeen surua tuottaa.
Rakastan mielikuvitushahmoa joka luo minulle pilvilinnoja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot