Nimetön

Runoilija AnnePanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistathan sanoa joka ilta ennen yötä hyvää yötä..
 

Heitä ilmaan rakkautta,
heitä ilmaan tunteita,
elämän haluun muuttuneita,
surun kasvattamia uurteita,
niitä kasvoillasi,
silmäkulmissasi,
jopa jalkataipeissasi.

Heitä huulta herskyvää,
sanan seljää läpinäkyvää,
heitä totuutta kylmenevää, valheen perään selvittämään.

Josko sitten kuitenkin,
näkisit sen.
Miltä tuntuu tietenkin,
kun heitän ilmaan sen helmen kikareen,
jonka iholtasi löysin,
ja sinua vaivanneen.

Heitän ilmaan helmen tuon valkoisen,
aivosi tuoman tuotoksen.

Tuon rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot