Jäljet meissä

Runoilija AnnePanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistathan sanoa joka ilta ennen yötä hyvää yötä..
 

En olisi nukahtanut
Jos olisin tiennyt
Että sinun sydän
Huutaa pauhaten
Yön pikku tunneilla
Itkee elämää sinulle jo mennyttä

Hyvästejä meille jättäen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunsi ja haikea hyva yhdistelma.

Tunteellinen runo surusta, ikävästä...

Voih. Luopuminen tekee kipeää.

Tosi hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot