Nimetön

Runoilija AnnePanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistathan sanoa joka ilta ennen yötä hyvää yötä..
 

Ihmeen mennessä voi
kokea kauneuden.

Vaikka ei enään yhteisen,
mutta tunnet ihollasi hyvän muiston menneisyyden.

Hetken,
muistan,

ihosi kosketuksen,

vatsasi turvallisuuden.

Hetken olet taas minun muistoissani,

sulkiessani valokuva albumini ja katsoessani kalenteria,

kuinka kiire minulla on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot