Naaras saaran sakara

Runoilija AnnePanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistathan sanoa joka ilta ennen yötä hyvää yötä..
 

Kosketuksesi polttava jälki,

kaartavan vartaloni iholla,

rakkauden paljastama huuto,

vaikka kuulisit vähemälläkin,

suuni korvasi lehdellä,

yhdessä yötä huudamme,

vielä ihmis-susien herätessäkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaarallisen kaunista!! ;-))

 

Käyttäjän kaikki runot