Kiemura kiemuran

Runoilija AnnePanne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistathan sanoa joka ilta ennen yötä hyvää yötä..
 

Jäljettömänä,
katoan kadotessani sinulta.

Järjettömänä,
haluan halutessani sinua.

Kärjettömänä,
nuolesi nuorikossasi.

Unettomana,
yösi yöttömät.

Unelmattomana,
tulevaisuutesi tuleva.

Uskomattomana,
painajaisesi paheneva.

Totuutena,
kasvosi kasvoissani.

Rakasta,
rakkaasi rakkaudeksi.

Unohda,
elämä elettysi.

Lue,
sanoja sanottuja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin hyvin paljon tästä, hieno runo!

Kaunis,
pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot