Kiitos entiselle rakkaudelle

Runoilija TotuusvsTodellisuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli aika kun tunsin itseni surkeaksi
Että ongelmat johtuivat minusta
Että minä nalkutin liikaa ja olin huono vaimo.

Kiitos sinun, asiat kristallisoituivat viimein päässäni.
Että ongelmat johtuivat sinusta
Että sinä joit liikaa ja olit huono mies.

Kiitos siitä
että kuristit minua ja en voinut antaa enää anteeksi tekojasi
ja siitä, että tajusin voimani kun vihdoin sain lähdettyä luotasi
ja siitä että joit itsesi melkein hengiltä eron jälkeen

Tiesinpähän jättäneeni sinut oikeasta syystä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot