Masentava totuus

Runoilija TotuusvsTodellisuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun mä kävelen, mä ajattelen sua
Kun mä syön, mä ajattelen sua
Kun mä istun, mä ajattelen sua
Kun mä nukun, mä unelmoin susta
Tiedän kyllä, että sinäkin ajattelet minua
Mutta tiedän, että ajattelet häntä enemmän.

Selite: 
Aina mulle käy näin...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot