Turha luulo

Runoilija TotuusvsTodellisuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä enää koskaan luule, että poissaollessasi olisin luottamuksesi arvoinen.
Minä en anna sinulle anteeksi.
Tekosi, petturuutesi, antoi minulle oikeuden toimia samoin.
Kahdesti ei tarvitse käskeä, kyllä vaihtelu minuakin virkistää. ;)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot