Nimetön

Runoilija TotuusvsTodellisuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mageita juttuja rock'n rollin tahdissa.
Kovaäänisiä autoja ja hulluja ihmisiä.

Sinä rakastat minua ja minä rakastan sinua.

Mutta silti SE tunne.

Ei olla samalla aaltopituudella.

Pystytkö pysymään koskaan minun perässäni?
Minulla menee lujempaa, vaikka minulla on hitaampi auto.

Selite: 
Kun kaksi niin erilaista ihmistä löytää toisensa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot