Elämys

Runoilija TotuusvsTodellisuus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki aijemmat tapahtumat enteilivät tätä
Vihdoinkin pääsin maistamaan sinua
ja tuntemaan sinut
Nam!
Parasta ja pahinta tässä on kuitenkin jännitys,
sosiaaliset paineet omilla tahoillamme.
Älä ota sitä vakavasti, elämä jatkuu, kukaan ei saa tietää...
Tykkään sinusta.
Ollaan me kyllä silti aika tuhmia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot