VIIMEINEN YÖ

Runoilija JOHNNYGUITAR

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huomenna rakas, sinä sanoit. Huomenna en enää tule, enkä sen jälkeen. Ollaan vielä tämä yö, se viimeinen.

Katsoin sinua kun nukuit. Suutelin suutasi.
Itkin kyyneleen. Se kulki kasvoillasi jättäen pienen polun poskesi vaaleaan nukkaan. Polun jota pitkin kuljen öisin muistojeni salaisimpaan sopukkaan. Sinne missä me olemme aina yhdessä, sinne missä en koskaan joudu luopumaan sinusta. Rakas.

Lähdit kun nukuin, heräsin oven ääneen. Olit poissa.
Tunsin vielä lämpösi lakanassa, kietouduin siihen.
Viimeiset rippeet sinusta. Nyt se on loppu. Rakas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis!

luopumisen tuskaa

 

Käyttäjän kaikki runot