MUSTASUKKAISUUS

Runoilija JOHNNYGUITAR

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näissä vesissä, tummissa ja syvissä
etsin pintaa, mutta hukun aina uudestaan

Etsin vastausta, kunnes sen löydän
vain löytääkseni taas uuden kysymyksen

Päässäni tuivertaa, tuhannet tuulet
ei suuntaa, ei loppua

Jospa rauhan saisi, vaikka hinnalla menetyksen
saisi sataman, ilman tuulta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista ja ns. "herkkätunteista" runoilua.

pidän

 

Käyttäjän kaikki runot