Sirpaleita

Runoilija JOHNNYGUITAR

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerää ne, sydämeni sirpaleet. Sinä sen rikoit, sinä ne teit.
Laita ne pieneen pussiin, vie ne kotiin ja pidä ne, tai heitä pois.

Rakas, sinä sanoit. Ja minä uskoin. Kuulijan vastuu.
Olen vastuuton.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot