KUISKAUS KUOLEMALLE

Runoilija JOHNNYGUITAR

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikene sydän, sammu hiljaa pois

Lakkaa jo lyöntisi, turhaan temmot rinnassani

Vie pois tuska, kaipuu rannaton

Anna unen tulla, sen ikuisen ja kauniin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja haikea.

Hienosti valitut sanat :)

Kaunis, kauniisti muotoiltu ja lyhyenä runona kuitenkin juuri sopivan mittainen.

Ensimmäisenä tuli mieleen Eino Leinon runot, mikä ei ole huono asia, koska itse pidän kyseisen herran runoista.

Katkera, hento runo, mutta silti tunteikas.

kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot