Kävin Tänään Keskustelun Ystäväni Kanssa

Runoilija Dwayne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2009
Viimeksi paikalla: 26.3.2021 9:31

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.6.1990


 

 
 

Mikäli oletamme
maailmankaikkeuden
olevan ääretön
kaikkea on oltava olemassa
äärettömästi
jumalia on olemassa äärettömästi
jumalaa ei myöskään ole olemassa
oikeita vastauksia on äärettömästi
samoin kuin vääriäkin
joten periaatteessa kumpiakaan ei ole
vaikkakin äärettömässä onkin äärettömästi vastauksia

Tämä kaikki;
äärettömän huonolla logiikalla ylöskirjoitettu runo,
ajatukset äärettömästä,
typerät hypoteesit
ja luonnonlait
sekä oma itsekäs ajattelutapani
ovat äärettömän turhia
mutta samalla niin äärettömän hyödyllisiä
äärettömälle määrälle ihmisiä
(kyllä, ihmisiäkin on äärettömästi)
että tunnen itseni viisaaksi
ja älykkääksi
vaikka olenkin pelkkä lurjus
joka ei tiedä maailmankaikkeudesta vittuakaan

Selite: 
tulin melkein hulluksi tätä runoa kirjoittaessani. pää oli ajatuksista niin pyörällään että meinasin lähteä ilmoittautumaan vapaaehtoisesti kellokoskelle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pura se paperiin, helpottaa jossain tapauksessa.
Mielenkiintoisia ajatuksia tässä...

hauska ''ääretön'' runo.. hyvin kirjoitettu xD

 

Käyttäjän kaikki runot