Kirottu Nykyaika

Runoilija Dwayne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2009
Viimeksi paikalla: 26.3.2021 9:31

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.6.1990


 

 
 

Hän kertoi minulle
kerran rakastaneensa minua
yllätyin
sillä tajusin kuinka paljon
maailmassa on ihmisiä
joita voisi rakastaa
jos aika vain riittäisi

Selite: 
tämä runo on siitä harvinaista minua, että se pohjautuu löyhästi omaan elämääni.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, hyvin oivallettu ja varmasti tottakin..

onpas kiva runo tämä, hieno ajatus : >

Hyvä runo...hieno oivallus !!

Niinpä ! Ihana oivallus :)

Naurahdin ja hymyilen edelleen. Harvemmin käy näin.

oijoi miten hieno runo!

hieno oivallus tässä
ja hienosti kirjoitettu :)

Oij ihana <3 :>

 

Käyttäjän kaikki runot