KOMMARIT ONGELMISSA HAKAtaaN

Runoilija Dwayne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2009
Viimeksi paikalla: 26.3.2021 9:31

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.6.1990


 

 
 

Seisoessani yksin parvekkeella
ja polttaessani kuivaa tupakkaa, joka korvensi kurkkuani
älysin elämän älyttömyyden
vilistävän verkkokalvojeni edessä

mietin miten olin päässyt elämässäni tähän pisteeseen
pisteeseen joka tuntui aivan mitättömältä
unelmiini verrattuna
sekä etenkin lahjoihini verrattuna

kuu öisellä taivaalla tuntui pilkkaavan minua
ja minun hyvin keskivertoa elämääni
"tulisit edes tänne", sanoin
"ja antaisit rakentavaa kritiikkiä"

jos tarkkoja ollaan niin minulla tulisi olla
kaikenlaista
vaikka olenkin kuullut ettei materia tee onnelliseksi
(haistakaa paska, saatanan KOMMARIT)

mutta kuten kaikissa ONGELMISSA
tärkeintä ei suinkaan ole itse ONGELMA
vaan se miten se ONGELMA ratkeaa
minulla on siis muutama ratkaisu:

voisin tietenkin hypätä alas parvekkeelta
mutta se ei poistaisi ONGELMAA tietenkään
eihän minulla sen jälkeenkään olisi autoja
ei naisia ja sairaalamaksun jälkeen ei todellakaan rahaa

jos kuitenkin ostaisin vain HAKAN
(go Erlend Loe)
ja naputtelisin sitä enimmän aikaani
vaikka siihen asti että kuolen
niin en älyäisi oman elämäni surkeutta
enkä näkisi pilkkaavaa kuuta

Selite: 
minulla ei ole mitään kommunisteja vastaan eikä tämäkään runo kerro minusta :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, vaikka en ihan ymmärtänyt.... :)

"kuu öisellä taivaalla tuntui pilkkaavan minua
ja minun hyvin keskivertoa elämääni
"tulisit edes tänne", sanoin
"ja antaisit rakentavaa kritiikkiä"

Pidän tavastasi runoilla. Tuo lainaamani kohta on uskomattoman hieno.

vau, tää iski tajuntaan.. pelottavan hyvää tekstiä!

Erlend Loen hakka on loistava niinkuin tarinasikin.

 

Käyttäjän kaikki runot