Ajatuksia rakastumisesta

Runoilija Dwayne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2009
Viimeksi paikalla: 26.3.2021 9:31

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.6.1990


 

 
 

Onko taide välttämätöntä
rakkauden takia
vai onko se vain keino
lisätä onnellisuutta
sen paskan keskellä
jota kutsumme
rakastumiseksi

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot