Nimetön

Runoilija lonelycowboy

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Annoit minulle paljon,
ja huomasin kuinka vähällä olin elänyt
Vain hetken aikaa ymmärsin olla onnellinen,
kunnes luulin sitä tavalliseksi

Halusin olla yksin, olinhan onnellinen
Vain hetken aikaa luulin sitä tavalliseksi,
kunnes ymmärsin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot