On mennyt jo hetki

Runoilija lonelycowboy

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On mennyt jo hetki,
kun olen saanut keuhkoni täyteen ilmaa,
kun olen tuntenut tukehtuvani,
kun en ole täyttänyt sieluani hengelläsi

On mennyt jo hetki,
kun olen saanut askeleen taivallettua,
kun olen ollut näin uupunut,
kun en ole ollut näin riutunut sinuun

On mennyt jo hetki
kun maailmanpaino on ollut hartiollani,
kun olen seisonut jaloillani,
kun en ole miettinyt miten saisin sinut

On mennyt jo hetki
kun olen saanut katseeni terävöitymään,
kun olen katsonut itseäni,
kun en ole ajatellut sinua

On mennyt jo hetki
kun en ole rakastanut Sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau. Hienoa, varsinkin tuo loppu kolahti.
Ja kivaa synttäriä sulle. :>

 

Käyttäjän kaikki runot