Nimetön

Runoilija lonelycowboy

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lauluni laulaisin
silmistäsi, kasvoistasi,
hiustesi suortuvista

Runoni lausuisin
lämmöstäsi, hymystäsi,
valloittavasta suloisuudestasi

Kirjani kirjoittaisin
suupielistäsi, käsistäsi
selkäsi kaarista

Soittoni soittaisin
kaipuustani, rakkaudestani
kyltymättömästä sydämestäni

Elämäni tekisin sinusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

must aivan mahtavan ihana... :)

on nättiä tekstiä :)

 

Käyttäjän kaikki runot