Niinkauan kuin äitinne tukehduttavat vauvansa

Runoilija lonelycowboy

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niinkauan kuin äitinne tukehduttavat vauvansa,
en suostu hengittämään kaupunkienne likaista ilmaa,
sillä sinä täytät keuhkoni.

Niinkauan kuin naisenne naivat siskojensa miehet,
en suostu liittymään aatteisiinne tai sotiinne,
sillä sinä olet viisauteni.

Niinkauan kuin isänne raiskaavat lapsensa,
en suostu nukkua vaikka peitätte auringon kuullanne,
sillä sinä olet valoni.

Niinkauan kuin miehenne tappavat veljiään
en suostu yksinäisyyteenne,
sillä sinä olet rakkauteni,
tässä pilatussa maassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kantaaottavaa, vaikuttavaa.
Pysäyttää ajattelemaan.
Pidin kovasti.
Onnea.

vaikuttavaa!

Onpa raastavan kaunista tekstiä... Siis yhtä aikaa niin mahtipontista mutta silti herkkää.
Osui ja upposi.

Ja hyvää syntymäpäivää. <3

oih. runoutta parhaimmillaan. vautsi. tulee mieleen jotenkin taistelu... hmm.. en osaa selittää mutta kovasti pidin ja tykkään paljon kaunistelemattomista sanoistasi. asiat pitää sanoa suoraan ja sen sinä teit, kyllä! kiitos.

tosi hyvä runo :)

kerrasaan hienoja sanavalintoja. Voimakas teksti..huh.

 

Käyttäjän kaikki runot