Kiitos

Runoilija tipaveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä odota elämän juhlivan, juhli elämää.
 

Muistan miten tää lähti.
"Mitä vittua?" vissiin aattelit.
Vieläkin ihmettelen, miten kaikki lähti,
näin hyvin.

Tunnet mut jo hyvin,
jaksat kuunnella ja välittää.
En kyl vielkää tajuu,
miten kestät mua.

Muista, kävi mulle tai sulle mitenkään,
tai mulle, koska sulle ei saa käydä paskasti,
yksinkertaisimmillaan näin: Mä rakastan sua.

Selite: 
Aika henkilökohtanen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot