Kanssasi

Runoilija tipaveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä odota elämän juhlivan, juhli elämää.
 

Maaliskuussa matkamme alkoi,
ojensin käteni, hymyilin,
vastasit hymyyn, nauroitkin.

Koko ajan on sinua ikävä,
vaikka seisot vieressä,
tiedän, joudut kohta lähtemään.

Kerran, kun se oli minä joka lähti,
sanoit; "ajattele sitä,
miten iloseksi mä tuun,
kun sä tuut takas".

Silloinkin sait minut itkemään,
vaikka en ollut edes lähtenyt,
oli silti sinua ikävä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot