Vain ystäviä

Runoilija tipaveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä odota elämän juhlivan, juhli elämää.
 

Anna anteeksi virheeni,
anna anteeksi tyhmyyteni,
vain ystäviähän tässä vain ollaan.

Oletko huomannut, välitän paljon,
Oletko ajatellut, välitän paljon,
Uskotko todella, olet tärkein.

Kiitos, kun jaksat kuunnella,
kiitos, kun jaksat tukea,
kiitos, kun jaksat olla, vaikka vain ystävä.

En tiedä, mitä ajattelet,
en tiedä, miten tunnet,
tiedän vain, odotan sua,
vaikka sinä et sitä tietäisi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot