Satu

Runoilija tipaveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä odota elämän juhlivan, juhli elämää.
 

Miksei elämä ole suoraan rakkaustarinoissa?
Niissä joissa on prinsessat ja prinssit,
ikuisesti yhdessä, elämänsä loppuun asti?

Miksi se ei ole aina niin helppoa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot