Mielenterveys

Runoilija KuroiTora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahden vaiheilla..
 

Uskallatko sanoo?
Helpottais sunki oloo.

Mä oon empaattinen,
kuhan sä olet rehellinen.

Haluaisitko puhuu?
Asiat ei voi pahasti muuttuu.

Selite: 
Auttais(ko?)
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm.. hyvin runoiltu hyvä kysymys! ^^

tärkeä asia, liian moni siitä vaikenee..
hienoa sanailua!

hmm.. hyvin runoiltu hyvä kysymys! ^^

tärkeä asia, liian moni siitä vaikenee..
hienoa sanailua!

 

Käyttäjän kaikki runot