ÄLÄ!

Runoilija KuroiTora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahden vaiheilla..
 

Mitä tapahtuu? En enään ymmärrä..
Kaikki ympärilläin muuttuu. Huomaatko sen, ystävä?

Piikit pistelee, ei rauhaan jätä.
Paholainen oveen kolkuttelee, ovea avaa älä!

Eijjei!

Saanko rauhaa?
Auttaisko kukaan?

Kuulen sydämeni hakkaavan. Hakkaa itsensä ulos minusta.

Tunnen sisäistä kipua. Ahdistavaa surua.
Näenkö huomis aamua?

Yritän ilmeisesti luovuttaa.
Mieli ei sitä halua toteuttaa.

Mutta jokin tuntuu..
Taivas mustuu..

Huomaatko, miten aika meitä muuttaa?
Miten se vie meitä eri suuntaan?

Huooh..

Kuulen kitaran soivan.
Vielä viimeisen kerran..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea
kaoottinen tilanne
hyvin sen kuvaat

upea
kaoottinen tilanne
hyvin sen kuvaat

 

Käyttäjän kaikki runot