I want to be free

Runoilija KuroiTora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahden vaiheilla..
 

It's not easy.
It's very hard to say:
"I'm leaving. I have to go"
But still, I have to.

Maybe you don't undestand,
how I'm sick of that..
What you done for me?!

Maybe someday you find another...
Maybe I see day what is more better.

But now, I'm tired..

Maybe there is better day for me,
Where I can be FREE..

I will miss you, I guess..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot