Little Dana

Runoilija KuroiTora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahden vaiheilla..
 

Little Dana, my angel.
Save me in this hell. Fuck,
I don't know what to do.
I don't know where to go.
I fucked up everything.

Selite: 
Tylsää
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot