Mun pieni

Runoilija Vikatikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.. Eikä kukaan enää uskalla väittää meitä rikkinäisiksi.
 

Ethän kajoa
Siihen pieneen myttyyn vieressäni
Joka osoittautuu tytöksi kun vähän tökkii

Mutta se on minun
Lainassa vain tietysti
Mutta tärkein kaikista
Eikä sinun ollenkaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot