Suklaakarkuri

Runoilija Vikatikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.. Eikä kukaan enää uskalla väittää meitä rikkinäisiksi.
 

Pikkusisko surffaa suklaapalalla
Kohti auringonlaskua – ja vapautta
"Kerros nyt, siskopieni
Paljonko sun tekee mieli
Sitä seikkailun hurjaa huutoa?
Suklaakin loppuu jo matkalla!"

Mut sisko lähtee,
Minä jään
Ja mietin,
Miksi pohdin päivääkään?
Sisko tahtoi merta taivaltaa
Ei venettä – siispä lähti suklaallaan
Jos siskolle riitti pala suklaata
Missä on vika, kun itse en uskalla?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot