Merirosvohuutoja

Runoilija Vikatikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.. Eikä kukaan enää uskalla väittää meitä rikkinäisiksi.
 

Ikäluokat sekaisin, äiti ja lapsi huutaa
Lapsi äidin roolissa, sanat jotka murtaa
Se pieni liekki pelissä jonka sammumista pelätään
Kipinöitä ilmassa, huudat, naama sinertää

Kuusi vuotta taaksepäin, sateeseen tanssimaan
Silloin tanssit nauraen, nyt pakotat mut juoksemaan
Pakoon sitä ilmettä, sitä passiivista vihaa
Joka minuun kohdistuu, kenessä on vikaa?

Me seikkailtiin ja nähtiin keijuja
Kiipesin puuhun pakoon merirosvoja
Nyt ne rosvot hyökkää, taas puuhun kiivetään
Mut sä et osaa kiivetä ja mä en jaksa yrittää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot