Muotti

Runoilija Vikatikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.. Eikä kukaan enää uskalla väittää meitä rikkinäisiksi.
 

Hajanainen kykyprofiili
Huomattava hyperfokusointi
Aistien ylikuormittuminen
Ja muutamia muita

Sairaan määritelmä ei sovi luonteenkuvaasi
Hienot sanat ovat vähän liian hienoja
liitettäväksi omaan pieneen persoonaasi
Tiedät kyllä ettei ole normaalia
Ettei osaa siivota mutta muistaa ulkoa puolet puhelinluettelosta

Mutta kuka muuten ymmärtäisi ötököiden sielunelämää
Tai sitä, kuinka päänsisäiset lokerikot laitetaan konkreettiseen aakkosjärjestykseen
Jos kaikki vain keskittyisivät asettumaan siihen laatikkoon
joka takaa statuksen
jota kehtaat esitellä puolisosi esimiehelle?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot