Lukematon satu

Runoilija Vikatikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.. Eikä kukaan enää uskalla väittää meitä rikkinäisiksi.
 

Hymyile nyt vielä, sua tuijotetaan
Vaikkei kukaan oikeastaan huomaa
Kerää ittes, et sä voi romahtaa
kun sun suojelusenkeli kuoli flunssaan
Etsi uusi, terve yksilö
Mittasuhteet kohdillaan, virheetön nauru
Löysinkin rikkinäisen,
arvot päin vittua ja vatsataudista teholle
Täydellisin mahdollinen,
siipirikko enkeli,
joka opetti mut lentämään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot