Tunne tietää

Runoilija SilverPanther

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 7.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suuri on rakkauteni määrä, ei tunne tää voi olla väärä, edes odotus ei rakkautta pois häädä, tahtoisin vain vierellesi jäädä, toivottavasti ei ole pelkästään turhia haaveita, mieleen kummittelemaan jääviä aaveita, ei olisi hääviä elää yksin unelmissa, niissä kuvitelmissa joissa olen nähnyt meidät yhdessä kahlaamassa rakkauden soissa.

Selite: 
2007 vuoden heinäkuulta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot