Salatut tunteet

Runoilija SilverPanther

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 7.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ethän tunteitasi salaa vaan luokseni palaa,lujasti minua halaa, sillä rakastan sinua! Millä sen sinulle todistan? kaiken rakkauteni sinuun kohdistan, luota siis minuun, en pettymyksiä tuota, suotta siis arkailet, luotani pois karkailet, kuitenkin perääni haikailet niin kuin minäkin sinun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot