Ainut olet

Runoilija SilverPanther

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 7.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ainut olet sydämessäni, mieleeni syvälle painut, ajatuksissani keinut aamuin illoin, unetkin jo valtaat, hengitykseni salpaat, minulle vain sinä kelpaat, sinä joka säteilet auringon lailla, kuumaa kosketustasi olen vailla, nyt elän suurta rakkauden huumaa jota ei voi kukaan murtaa, sinun eteesi voin puurtaa kunhan käteeni tartut suudellen minua niin rakastan sinua ikuisesti.

Selite: 
2007 vuoden heinäkuulta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot