Unessa

Runoilija SilverPanther

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 7.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joka ilta silmäni suljettua, huomaan et taas tuli luoksesi kuljettua, samoja rakkauden teitä poljettua, sinua unissani halailemaan, en luotasi aamuisin pois haluaisi ruveta palailemaan, tunteitani salailemaan, sydämiä ympäriinsä maalailemaan, tahtoisin mielummin sormellani selkääsi piirtää "rakastan sua", tunteeni näkyvillesi siirtää, ethän rakkauttasi minulta kiellä vaikka oletkin siellä jossain?

Selite: 
2007 vuoden heinäkuulta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot