Ranta

Runoilija mimella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelottaa antaa elämä luettavaksi.
 

Minä pelkäisin pienesti
pitää sinusta kiinni
alla tähtitaivaan

Jos ihmiset näkisivät
sinun sydämesi sykkivän
se olisi kaunein laulu koskaan

Tahdon rakastaa sinua
Juuri tänään
Aamunkoitossa olet eheä
Ja minä hymyilen

Olen vapaa tuntemaan
sinut läpikotaisin
Tahtoisin tanssia kanssasi
jos uskaltaisin avata suuni
jos uskaltaisin sanoa
tahdon sinut

Mutta ihmiset ovat pieniä
Pienen pieniä kristallinmuruja
kuivalla aavikolla
Heijastelevat aurinkoa
Joskus yksi ainoa saattaa osua silmiin

Minä istun aavikolla
Ja katselen kauas
Olen nähnyt sinut kerran,
Ja se riittää minut täyttämään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikean kaunoinen runonen. Herkkää.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mimella Nimetön 26.2.2013 0 Runo
mimella Omanlainen nainen 30.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 4.11.2010 0 Runo
mimella Auringonlasku 30.7.2010 0 Runo
mimella Sinä 30.7.2010 0 Runo
mimella Linnunluut 30.7.2010 0 Runo
mimella Ranta 30.7.2010 1 Runo
mimella Nimetön 1.5.2010 0 Runo