Nimetön

Runoilija mimella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelottaa antaa elämä luettavaksi.
 

Sanoisitko minulle kuinka pitää kädestäsi kiinni
Kuinka koskettaa korvaasi niskaasi
niin että huokaat
Kuinka katsoa silmiisi ilman että hämmennyt
kuinka kertoa tunteistani
joita en itsekään ymmärrä

Voisitko riisua minut pois vaatteistani
olla lähelläni ja pitää kiinni kun vapisen
ihosi herkkää pintaa vasten

Olemme musta ja valkoinen
niin kuin aina minun elämässäni
musta ja valkoinen
enkä voi sille mitään

Minä pidän sinusta kiinni
kun vielä voin
Huomenna pelkään aamun valoa

Viiva piirtyy väliimme
Ääriviivat joiden sisällä en enää ole
Sinä olet, niin yksin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mimella Nimetön 26.2.2013 0 Runo
mimella Omanlainen nainen 30.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 4.11.2010 0 Runo
mimella Auringonlasku 30.7.2010 0 Runo
mimella Sinä 30.7.2010 0 Runo
mimella Linnunluut 30.7.2010 0 Runo
mimella Ranta 30.7.2010 1 Runo
mimella Nimetön 1.5.2010 0 Runo