Nimetön

Runoilija mimella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelottaa antaa elämä luettavaksi.
 

Etsiessäni itseäni
olin yksin.
Sinun kanssasi nyt kaksin.

Ilman omaa tietämystäni
turhautuessani pienuuteeni
Sinä nostat minut korkeuksiin
Olen vahva, kaunis, Sinun.

Tiedät minut täysin, tunnet kaiken.
Tunnet haavani, arpeni, kipuni
Tunnet kuplivan ilon, naurun, riemun
Se on kaikki minua ja minussa

En ole antanut avainta, en salasanaa
Olet itse tiesi taivaltanut sydämeeni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mimella Nimetön 26.2.2013 0 Runo
mimella Omanlainen nainen 30.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 4.11.2010 0 Runo
mimella Auringonlasku 30.7.2010 0 Runo
mimella Sinä 30.7.2010 0 Runo
mimella Linnunluut 30.7.2010 0 Runo
mimella Ranta 30.7.2010 1 Runo
mimella Nimetön 1.5.2010 0 Runo