Auringonlasku

Runoilija mimella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelottaa antaa elämä luettavaksi.
 

Aurinko paistaa
Minä olen surullinen
Kuin päivä joka laskeutuu pois

En ehdi tavoittaa
sinua ennen iltaa
Minuun sattuu kun sanon sen

Minun sisälläni kasvaa puu
Joka sinuun ulottuu
En kestä katsoa kipua

Joka ihon alta hiipii

Ottaisitko sen pois?
Veisitkö minut kauas?
Niin kuin ennen

Kun lähelläsi oli avaruus

Minä hukuin ihoosi
tuoksuusi hiuksiisi
Minä kasvoin kokonaiseksi

Nyt minussa on liikaa
Ylimääräisiä ajatuksia
Ja kipua joka ei mene pois

En lakkaa haluamasta lähellesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mimella Nimetön 26.2.2013 0 Runo
mimella Omanlainen nainen 30.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 4.11.2010 0 Runo
mimella Auringonlasku 30.7.2010 0 Runo
mimella Sinä 30.7.2010 0 Runo
mimella Linnunluut 30.7.2010 0 Runo
mimella Ranta 30.7.2010 1 Runo
mimella Nimetön 1.5.2010 0 Runo